Utbyggnad Malmö

Ska du bygga ut huset?

Då har du kommit till rätt företag. Vi är specialister på alla former av utbyggnad och tillbyggnad när det gäller hus, gästrum, kontor, garage eller varför inte ett fräscht trädäck till altan för större sällskapsyta utomhus?

Oavsett önskemål så är vi på Esosbygg rätt för dig när det kommer till att bygga ut huset eller skapa någon form av tillbyggnad på er fastighet.

Vi har lång erfarenhet i branschen och är en helhetsleverantör som erbjuder allting ifrån idé till färdig utbyggnad i Malmö och hela Skåne-regionen.

Viktigt att välja rätt företag

Det är viktigt att du hittar och väljer en byggpartner för er utbyggnad som du kan känna dig trygg med. Du som kund ska känna att du är i goda händer och det finns en anledning att man inte gör arbetet själv.

Desto bättre planering, desto bättre resultat. Det är ett av våra motton i företaget. Vi har kunniga arkitekter som utför alla former av ritningar om du inte har färdig ritning på plats sedan tidigare. Har du egna ritningar så är det mycket viktigt att de är av absolut högsta kvalité för att kunna följas enkelt av våra medarbetare som ska utföra utbyggnaden på er fastighet.

Kostnad för att bygga ut

Vi får ofta frågan om vad det kostar att bygga ut huset och svaret är ett det är svårt att ge ett korrekt pris, allting handlar om vad för typ av utbyggnad som ni önskar göra. Handlar det om att bygga ut en altan med ett soldäck, eller går ni i tankarna att bygga ut huset med ett extra gästrum eller kontor?

Priset blir givetvis väldigt varierande och när man bygger utomhus är priser på trall ofta en av de större utgifterna.

Vi brukar därför rekommendera att ni kontaktar oss för ett förutsättningslöst planeringsmöte där vi tittar på fastigheten och tillsammans går igenom det som önskas göra för att kunna ge er en bra bild och ett väl uppskattat pris för arbetet inklusive allt material som behövs för utbyggnaden.

Verksamma över hela skåne

Vi har vår utgångspunkt och plats i företaget i Malmö. Dock är vi verksamma över hela Skåne och tar oss an både små som stora arbeten. Vi utför alla typer av utbyggnader och uppskattar att få komma in i ett tidigt stadie för att tillsammans kunna sätta planeringen som behövs för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert för er utbyggnad. Enklast är att slå oss en signal så bokar vi upp en tid tillsammans som passar.

Välkommen till EsosBygg, er byggpartner i Malmö och skåne.