Köksrenovering

Går du i tankarna att renovera ditt kök? Vi utför köksrenovering i såväl Malmö som resten av Skåne och hjälper dig från planering till färdigt kök. Det är givetvis alltid viktigt att välja hantverkare med omsorg, men när det gäller kök eller våtrum är det extra viktigt. Vi har mångårig erfarenhet inom kök och har givetvis alla nödvändiga behörigheter och certifikat som krävs för att leverera ett fackmannamässigt slutresultat av högsta kvalitet.

 

Idé och ritning inför din köksrenovering

Även om en majoritet av våra kunder vet vad dom vill ha, är det väldigt få kunder som har en färdig ritning på sitt nya kök. Vi hjälper dig med allt från idé och ritning till ett färdigt kök enligt dina önskemål. Vi har all intern kompetens som krävs för att ta fram en fackmannamässig ritning och därefter genomföra en komplett köksrenovering med hög kvalitet och givetvis full garanti.

 

Vad kostar en köksrenovering?

Vi får ofta frågan vad en köksrenovering kan kosta. Tyvärr är det en fråga som är näst intill omöjlig att svara på då det ofta handlar om vad specifikt som önskas, vilka material som ska användas och hur stort projektet är. Vi är dock väldigt transparenta i vår prissättning och ger dig ett fast pris innan arbetet påbörjas. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg under hela projektet och finns därför tillgängliga för att besvara dina frågor.

 

 

Verksamma i hela Skåne

Vi hjälper till med köksrenovering och övriga byggtjänster i hela Skåne. Vi är verksamma och arbetar löpande utsträckt över hela länet men har vår utgångspunkt i Malmö. Har du ett specifikt önskemål så kontakta oss gärna för att bolla idéer och tankar så kan vi tillsammans hitta en lösning.