Badrumsrenovering i Malmö och övriga Skåne

Går du i tankarna att renovera ditt badrum? Vi utför badrumsrenovering i Malmö och resten av Skåne och hjälper dig från planering till färdigt badrum. Det är givetvis alltid viktigt att välja hantverkare med omsorg, men när det gäller badrumsrenovering och övriga våtrum är det extra viktigt. Vi har mångårig erfarenhet inom badrum och har givetvis alla nödvändiga behörigheter och certifikat som krävs för att få arbeta med våtrum.

 

Idé och ritning inför din badrumsrenovering

Även om majoriteten av våra kunder vet vad dom vill ha, är det väldigt få kunder som har en färdig ritning. Vi hjälper dig med allt – från idé till ritning och så småningom ett färdigt badrum enligt konstens alla regler. Våra arkitekter skapar kompletta ritningar baserat på dina önskemål och högt ställda krav. Vi har all intern kompetens som krävs för att ta fram en fackmannamässig ritning och därefter genomföra en komplett badrumsrenovering med hög kvalitet och givetvis med full garanti.

Ett bra första steg inför en badrumsrenovering är att ha en någorlunda vision om vilken stil du önskar. Det finns gott om inspiration att hitta på nätet. En annan viktig detalj i projektet är att fundera vilka tillval du önskar – golvvärme? Handdukstork? Enkelt eller dubbla handfat? Badkar eller dusch? Eller kanske både och? Hur stort behov av förvaring till bland annat makeup och hårvårdsprodukter behöver du?

När vi ritar ditt nya badrum baserar vi det utifrån dina önskemål. Har du en tydlig vision har vi lättare att förverkliga din dröm.

En annan viktig sak i planeringen kring ditt nya badrum är att bestämma vilken storlek du önskar på dina klinker- och kakelplattor. Storleken på kakel och klinker har större betydelse än man först tror, främst eftersom små och ljusa kakelplattor får ett litet badrum att se större ut. Samma sak gäller dina speglar eftersom du genom lite planering kan få ditt badrum att se rymligare ut.

 

Vad kostar det att renovera badrummet i Malmö med omnejd?

Vi får ofta frågan vad en badrumsrenovering kan kosta. Tyvärr är det en fråga som är näst intill omöjlig att svara på då det ofta handlar om vad specifikt som önskas, vilka material som ska användas och hur stort projektet är. Vi är dock väldigt transparenta i vår prissättning och ger dig ett fast pris innan arbetet påbörjas. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg under hela projektet och finns därför tillgängliga för att besvara dina frågor.

 

Verksamma i hela Skåne

Vi hjälper till med badrumsrenovering och övriga byggtjänster i hela Skåne. Vi är verksamma och arbetar löpande utsträckt över hela länet men har vår utgångspunkt i Malmö. Har du ett specifikt önskemål så kontakta oss gärna för att bolla idéer och tankar så kan vi tillsammans hitta en lösning.